Благоустрій Хортицького району

09.05.2024

Благоустрій Хортицького району

Комунальники продовжують наводити лад в усіх районах міста. Про виконані з 3 по 9 травня роботи розповіли в районній адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району.

Впродовж звітного періоду підрядна організація ТОВ «ПРАЙМ Ф’ЮЖИН» навантажила та вивезла 12 вантажних машин гілля та 4 – опалого листя. Роботи проводились за адресами: вул. Дорошенка; вул. Василя Сергієнка, 56; вул. Стародніпровська, 1; пр. Інженера Преображенського, 17; вул. Лахтінська, 7; пр. Ювілейний, 27; бульв. Будівельників, 9 та 11; вул. Запорозького козацтва, 41; вул. Героїв 93-ї бригади, 27 та 29.

Підрядна організація ТОВ «ГРАНДТРЕЙД ПЛЮС» прибирала дитячі та спортивні майданчики за адресами: вул. Василя Сергієнка, 33-39; вул. Стародніпровська, 10, 12, 14, 16, 18 та 18а; пр. Ювілейний, 29; вул. Чотирнадцятого жовтня, 3; бульв. Будівельників, 6 та 8; шосе Хортицьке, 14, 16 та 18; вул. Маршала Судця, 5.

Той же підрядник виконав роботи з ліквідації стихійного сміттєзвалища поміж будинком 23б по пр. Ювілейному, церквою Св. Миколая та ТЦ «Амстор». Вивезено 2 вантажівки сміття та непотребу.

Працівники КП «ЕЛУАШ» протягом тижня відремонтували понад 550 кв. м доріг по вул. Ентузіастів. Також шляховики підготували до асфальтування ділянку дороги по вул. Рубана, прибирали зупинки громадського транспорту та очистили урни.

КРБП «Зеленбуд» виконали роботи зі збору сміття на площі 47,5 га, покосу трави по вул. Запорозького козацтва, пр. Інженера Преображенського, у парку імені Героїв Національної Гвардії України на загальній території 55 927 кв. м; у парку імені Героїв Національної Гвардії України та пр. Ювілейному на загальній території 30 000 кв. м. Також комунальники пропололи троянди по пр. Ювілейному, розпушили та пропололи квітники у парку Поколінь, по вул. Запорозького козацтва та пр. Ювілейному та виконували іншу щоденну роботу.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |