Бердянці на безкоштовне житло можуть не розраховувати — все для росіян

22.06.2024

Бердянці на безкоштовне житло можуть не розраховувати — все для росіян

Багато будинків та квартир залишились порожніми у Бердянську після того, як місто залишили жителі, які не захотіли жити в російсько-нацистської окупації.

Гауляйтр Бердянську Сауленко обурюється через те, що до нього йдуть мешканці міста з проханням отримати безкоштовно або купити недорого житло. І обурюється цілком справедливо. По-перше, угодами з нерухомістю займається інший високопоставлений бердянський колаборант. По-друге, усе майно зарезервоване під росіян.

«Люди где-то услышали, что могут пусть и не получить бесплатно, но приобрести квартиру по льготной цене, — жаліється фейковий голова міста. — Квартиры в Бердянске пока не выделяются и очередность не формируется. Тем более, нет речи о продаже квартир. Когда пройдут все процедуры и сформируется перечень квартир, которые через суд будут признаны бесхозными, только тогда на основании действующего законодательства будет принята правовая база для наделения этими квартирами тех граждан, кому они могут быть предоставлены по Закону. Пока же никто никому квартир не выделял и не выделяет».

Хто отримає квартири «по-закону», розповідав до цього представник фейкового міністерства майна. Він наголошував на тому, що житло зараз потрібно тільки спеціалістам: військові, керівники різноманітних рівнів, поліціанти та інші, кого постійно везуть з росії до Бердянську. Окрім цього за програмою гаулятера балицького, на тимчасово окуповану територію планують переселити 50 000 росіян. Тобто черга до місцевих, навіть пільгових категорій не дійде.

Але що ж тут до чужого тягнутись, тут би своє не втратити. Нещасні мешканці гуртожитку біля порту, які багато років судилися з ПРАТ БЗПТО та його власником Валерієм Черкаскою, тепер будуть змушені доводити своє право на житло у рашистському суді. І тут все може бути не так однозначно. Поки людям просто сказали, збирати докази, що вони мають право там знаходитись.

«Фактически распределения имущества еще не было. К моменту, когда это будет происходить жильцы дома на ул. Горького должны обосновать свою позицию документами», — цинічно пишуть окупаційні змі.

На жаль, поки місто під рашистською окупацією усі мешканці Бердянська вимушені постійно доводити документами, що вони мають право жити у своєму домі та ходити по своїй землі.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |