Атака на Запоріжжя: зруйновано будинки, виникли пожежі, 17 людей поранено. ФОТО. ВІДЕО

23.09.2024

Атака на Запоріжжя: зруйновано будинки, виникли пожежі, 17 людей поранено. ФОТО. ВІДЕО

Вночі з 22 на 23 вересня Запоріжжя зазнало обстрілу житлового сектора у центрі міста. Запоріжці повідомляють про три удари. Наразі відомо про 17 поранених. За допомогою звернулося 185 осіб. Пошкоджено 35 житлових бадинків та споруди.

Які наслідки удару побачили кореспонденти Forpost.

«У місті Запоріжжі постраждало 17 людей, 4 – госпіталізовано, серед постраждалих – 15-річна дитина. Всім надана медична допомога. Тривають заходи по встановленню типу озброєння», — розповів на місці одного з влучань перший заступник голови Запорізької ОВА Руслан Мовчан.

Атака на Запоріжжя

На місцях працювали рятувальники, поліцейські, вибухотехніки, волонтери Загону швидкого реагування Товаривства Червоного Хреста України та інші профільні служби міста.

Атака на Запоріжжя

Близько 40 хвилин знадобилося рятувальникам, аби евакуювати людей з заблокованих квартир. Надзвичайники за допомогою спецобладнання зрізали вхідні двері та виводили мешканців квартир у безпечне місце.

Загалом для ліквідації наслідків нічного обстрілу міста вогнеборцям знадобилося близько трьох годин.

Атака на Запоріжжя

Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна та фасади багатоквартирних будинків і будівель. Вогнеборці ліквідували загоряння автомобіля та балкону однієї із квартир на загальній площі 10 кв.м.

Проводились аварійні роботи з розбирання зруйнованих конструкцій входу до квартир. Всього на ліквідацію від ГУ ДСНС залучалося 92 рятувальники та 19 одиниць техніки.

Запоріжжя оговтується після масованої атаки:

Фото та відео  – Славко Твердохліб

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |