638 млн грн плати за землю надійшло до місцевих бюджетів Запорізької області

19.09.2024

638 млн грн плати за землю надійшло до місцевих бюджетів Запорізької області

У січні-серпні до місцевих бюджетів регіону надійшло 637 мільйонів 600 тисяч гривень плати за землю. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, сплачена сума на 22 мільйони 600 тисяч гривень перевищила минулорічний показник.

Власники і користувачі земель-юридичні особи сплатили майже 591 мільйон гривень, фізичні особи перерахували 47 мільйонів гривень.

У серпні до бюджетів запорізьких громад сплачено 87 мільйонів 500 тисяч гривень земельного податку і орендної плати, що на 24 мільйони гривень або на 38 відсотків більше, ніж торік.

Головне управління ДПС у Запорізькій області нагадує, що завтра, 20 вересня, спливає граничний термін подання податкової декларації з плати за землю (земельний податок та орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) за серпень 2024 року у разі неподання податкової декларації на 2024 рік. А 30 вересня – останній день перерахування плати за землю за серпень.

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |