«Ми вже йдемо за вами!»: на Запоріжжі зрадникам залишили…

25.06.2022


			«Ми вже йдемо за вами!»: на Запоріжжі зрадникам залишили…

Мешканці тимчасово окупованих територій й партизани продовжують психологічно тиснути на колаборантів й зрадників. У Мелітополі патріоти України довели псевдогубернатора до того, що він майже не з’являється на «робочому» місці, бо боїться за власне життя.

В тимчасово окупованому Приморську місцеві мешканці також красномовно говорять про те, що загарбників тут не чекали й «руських мір» їм не потрібен. Мешканці Приморську зробили колаж зі світлинами місцевих колаборантів й доповнили його посланням: «Бомба! Орки, колаборанти та зрадники — ви дохяки! ЗСУ поруч! Ми вже йдемо за вами».

Такі листівки люди приклеїли до урн, натякаючи де місце зрадникам.

Нагадаємо, через окупацію в Приморську, Кирилівці та Бердянську цьогоріч не буде курортного сезону. Відповідно, місцеві жителі, які цілий рік жили на заробленні в курортний сезон  гроші залишились без прибутку. Псевдоголова сільради Кирилівки уманець до курортного селища кличе росіян, щоб хоч якось врятувати курортний сезон. Зрадниця радить росіянам їхати через Крим до них.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в