Знайдено тіло британського добровольця, який минулого року зник у Запоріжжі

17.09.2023

Знайдено тіло британського добровольця, який минулого року зник у Запоріжжі

Минулого року колишній десантник Даніел Берк, 36 років, прибув до України як військовий доброволець з Великої Британії. Однак несподівано він зник зі своєї квартири у Запоріжжі.

Сім’я колишнього військового, який родом з південного Манчестера, оголосила його зниклим 16 серпня минулого року, коли він не виходив на зв’язок. Останнє відоме місце проживання — Запоріжжя, повідомляє «Європейська правда».

Тіло Даніеля Берка було знайдено українською владою. Наразі поліція Великого Манчестера співпрацює з родиною Берка та українською владою, щоб здійснити офіційне ідентифікування і повернути його тіло додому.

Після закінчення служби в Афганістані Даніел Берк взяв участь в бойових діях на боці підтримуваних Заходом курдських бойовиків в Сирії. Пізніше він створив власний добровольчий підрозділ в Україні, відомий як «Темні ангели», та переїхав сюди, щоб здійснювати евакуацію на фронті.

Нагадаємо, у тяжких боях за свободу та незалежність нашої країни загинув гравець Української стрітбольної ліги 3х3 Сергій Федоров, який був відомим під псевдонімом «Фред».

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |