Запорозька Січ тепер відкрита для відвідувачів з середи по неділю

10.05.2024

Запорозька Січ тепер відкрита для відвідувачів з середи по неділю

З 8 травня Національний заповідник «Хортиця» частково відновлює туристично-екскурсійну діяльність. Тепер можна буде відвідати Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» з середи по неділю та замовити екскурсії по північно-східній частині острова. Про це повідомили у Національному заповіднику «Хортиця».

Історико – культурний комплекс «Запорозька Січ» працюватиме з середи по неділю включно з 10:00 до 18:00. Квитки у касі можна купити до 17:30. Коштують 60 грн для дорослих, 30 грн для школярів, студентів, пенсіонерів та безкоштовно можуть відвідати дошкільнята, люди з інвалідністю І та ІІ груп, учасники бойових дій.

Через безпекову ситуацію діють правила: одночасно пускати не більше 20 відвідувачів; кожен з них не більше 30 хв., під час тривоги комплекс не працюватиме, усі мають пройти до укриття, облаштованого в будівлі Музею історії запорозького козацтва. Укриття відчинене з 10 до 18:00.

У повідомленні підкреслили, що в разі вимушеного виходу з території комплексу, або переривання екскурсії через оголошення сигналу «повітряна тривога», самостійні відвідувачі зможуть повернутися до огляду комплексу протягом дня, у який придбано квиток, екскурсанти – впродовж 7 днів з дня придбання екскурсії.

Фото: Хортиця | Ukra?ner

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |