Запорожские депутаты поддержали идею создания социального такси

09.02.2017

Запорожские депутаты поддержали идею создания социального такси

На ближайшей сессии Запорожского горсовета депутаты рассмотрят вопрос создания социального такси. Такой проект решения появился на сайте мэрии сегодня, 9 февраля.

Этот вопрос депутаты будут рассматривать в связи с тем, что петиция горсовету с требованием создать в Запорожье социальное такси, на днях набрала необходимые 750 голосов.

«В місті Запоріжжя проживає велика кількість людей з інвалідністю різних нозологій, які є заручниками домівки, тому що не мають можливості користуватися громадським транспортом, через стан здоров’я. Більшість людей з інвалідністю не мають змоги вирішити свої соціальні, медичні, освітні, реабілітаційні потреби, через нездатність самостійно пересуватися містом. Робота служби соціального таксі в місті для людей з інвалідністю, надасть їм нові можливості для вирішення своїх насущних питань, можливість до спілкування та соціалізації, освіти та розвитку, залучення до активного способу життя. така послуга дуже потрібна для людей з обмеженими можливостями в Запоріжжі, вони отримають змогу вирішувати свої насущні проблеми і жити повноцінним життям. «, — написала автор петиции.

Источник: akzent.zp.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |