Запорізькі діти зможуть відпочити в Карпатах за рахунок держбюджету

04.06.2023

Запорізькі діти зможуть відпочити в Карпатах за рахунок держбюджету

Почався експериментальний проєкт, який передбачає оздоровлення дітей із Запорізького регіону в міжнародному оздоровчому закладі “Артек” і “Молода гвардія”, які знаходяться в Карпатах.

Про це повідомила директорка департаменту соцзахисту населення Запорізької ОВА Марина Нотанова.

«На сьогодні запускаємо програму оздоровлення для чітко визначених пільгових категорій: діти з багатодітних родин, діти з інвалідністю та діти-сироти», — зазначила Марина Нотанова.

За її словами, до програми оздоровлення залучено близько 20 тисяч дітей. Сума, яку виділяють на відпочинок кожної дитини, який триває від 14 до 21 дня, становить 14 165 гривень. Ці кошти перебуватимуть на рахунку протягом 3 місяців, а у разі не використання — повернуться до державного бюджету. Кошти можуть бути використані виключно на оплату за оздоровлення. Після їх отримання на спеціальний рахунок батьки мають можливість самостійно обрати оздоровчий заклад.

«До початку повномасштабного вторгнення оздоровлення відбувалося в 19 установах на території Запорізької області, які знаходяться поблизу Азовського моря та наразі перебувають в тимчасовій окупації. В обласній військовій адміністрації працює профільний обласний координаційний штаб, який визначив, що в цьому році немає безпекової можливості проводити оздоровлення безпосередньо на території регіону», — повідомила посадовиця…

Нагадаємо, у Запоріжжі протягом місяця тривала TОLОKA FESTIVAL, головне завдання — зробити вулиці міста чистішими та гарнішими. Не обійшлося без популізму.

Стало відомо, що Департамент освіти і науки Запорізької міської ради, за розпорядженням Запорізького міського голови від 11 квітня 2023 року, запрошує до участі в районному заході “Код переможців” дітей 4, 9 та 11 класів.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |