Запорізькі чиновники, яких за мародерство внесли в базу «Миротворці», знову…

05.09.2022


			Запорізькі чиновники, яких за мародерство внесли в базу «Миротворці», знову…

Запорізьких чиновників, яких підозрюють у розкраданні 22 морських контейнерів, 389 залізничних вагонів й 220 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою, внесли до бази «Миротворець». В базі відтепер Симонова Катерина, Злата Некрасова, Анатолій Васюк, Олександр Старух, Анатолій Куртєв та Віктор Щербина.

«У змові з групою чиновників Військово-цивільної адміністрації Запоріжжя, під час війни з російсько-фашистськими загарбниками, користуючись службовим становищем, займалася розграбуванням гуманітарної допомоги, зокрема міжнародної», — зазначають на сайті.

На своїх сторінках у соцмережах підозрювані, в яких НАБУ проводило обшуки минулого тижня й виявила незареєстровану зброю, наркотики й велику кількість грошей, продовжують коментувати ці обшуки. В день обшуків Анатолій Куртєв й Злата Некрасова, вже коментували роботу спецслужб. Днями вони знову дали коментар.

Так, заступниця голови ЗОВА Злата Некрасова прокоментували обшуки на своїй сторінці в Facebook. Зазначила, що у квітні будучи головою гуманітарного штабу сама подала заяву до СБУ, прокуратура та ГУНП з проханням перевірити всю роботу гуманітарного штабу та факти реалізації гуманітарної допомоги в супермаркетах та ринках.

«На даний час підозри нікому не вручені, виявлення та вилучення коштів у держслужбовців не було.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |