Запоріжжя відвідав міністр освіти і науки України

08.12.2022

Запоріжжя відвідав міністр освіти і науки України

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- З робочим візитом учора Запоріжжя відвідав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Очільник Міносвіти провів нараду щодо роботи системи освіти регіону під час воєнного стану та ознайомився з організацією дистанційного навчання в освітніх закладах Запоріжжя.

Зокрема Сергій Шкарлет відвідав дошкільний навчальний заклад №100 «Гармонія» та запорізьку гімназію з поглибленим вивченням іноземної мови № 71. Високопосадовець поспілкувався з колективами закладів щодо основних викликів в освітньому процесі в умовах воєнного стану.

Також Міністр оглянув укриття і приміщення гімназії №71. У цьому навчальному закладі облаштовано один із найбільших у місті ТІЦів, а тепер ще й Пункт Незламності. На його базі функціонують групи швидкого реагування, до яких входять представники адміністрації закладу, педагогічні та технічні працівники, практичні психологи. Крім того, містяни можуть отримати тут різноманітні інформаційні послуги, психологічну та іншу допомогу.

Міністр високо оцінив роботу міських закладів освіти в цих надзвичайно складних умовах та відзначив оперативну роботу щодо обладнання в них укриттів.

Разом продовжуємо робити наше Запоріжжя безпечнішим та наближаємо нашу Перемогу!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в