ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0. збирає все більше прибічників

18.04.2024

ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0. збирає все більше прибічників

Запоріжці продовжують приводити місто до ладу в рамках масштабної весняної толоки. Захід вже став доброю традицією, адже проводиться другий рік поспіль.

Так, на велике весняне прибирання, зокрема, вийшли колективи центрального відділу освіти департаменту освіти і науки міськради разом з КП «Міські теплові мережі». Разом упорядкували територію вздовж річки Мокра Московка.

Доєдналися до прибирань і працівники Палацу дитячої та юнацької творчості. Попрацювали одразу за двома адресами - вул. Сорочинська,15 та вул. Кияшка, 42. Підхопив ініціативу також колектив гімназії № 46.

Нагадаємо, толока проходитиме в Запоріжжі до 3 травня. Кожен може долучитися до масштабного прибирання та навіть отримати цінні подарунки. Для участі необхідно зробити наступне:

  • створити свою команду, дати їй назву та зареєструватися через гугл-форму;
  • обрати, як саме хочете зробити Запоріжжя охайнішим: прибиранням прибудинкової території, висадженням квітів, фарбуванням дитячих майданчиків тощо;
  • долучитися, зробити фото та опублікувати їх на власних сторінках з хештегами:

#запоріжжя_toloka_festival_2

#спільнийЗапорізькийрезультат

#робимо_Запоріжжя_кращим.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |