Запоріжжя продовжить допомагати військовим

29.04.2024

Запоріжжя продовжить допомагати військовим

Секретар міської ради Регіна Харченко зустрілася з командирами військових частин Національної гвардії, які дислокуються у Запоріжжі. Обговорювали налагодження більш тісної взаємодії між міською владою та військовими.

Кожен з командирів мав нагоду розповісти про ті питання, які найбільш гостро стоять перед їх підрозділами. Регіна Харченко зауважила, що допомога захисникам є одним із пріоритетів в роботі міської влади. Місто і надалі готове в рамках своїх повноважень надавати усю необхідну підтримку військовим частинам та сприяти у вирішенні нагальних питань.

Нагадаємо, у Запоріжжі діє Міська програма підтримки обороноздатності та забезпечення безпеки і правопорядку в місті Запоріжжі, в рамках якої цього року з міського бюджету спрямовано 150 млн грн. на підтримку військових. Також, в рамках ще однієї міської програми «Повітряна армія Запоріжжя» для задоволення нагальних потреб особового складу та покращення матеріально-технічного стану на придбання дронів та комплектуючих до них передбачене фінансування у розмірі 50 млн грн.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |