Запоріжжя налагоджує співпрацю з представниками Програми ООН з відновлення та розбудови миру

15.11.2022

Запоріжжя налагоджує співпрацю з представниками Програми ООН з відновлення та розбудови миру

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Сьогодні на нашій зустрічі з Нільсом Крістенсеном, керівником Програми ООН з відновлення та розбудови миру (ПРООН), лідеркою Мережі ПРООН у Запорізькій області Ольгою Леонтьєвою та експертом ПРООН Олексієм Скворцовим прозвучали неймовірні слова:

«Наша Служба безпеки не дозволяє нам приїжджати до вашого прифронтового міста. Але ми дуже хотіли відвідати Запоріжжя і все ж таки знайшли змогу до вас прорватися».

І от саме за це ми безмежно вдячні нашим міжнародним партнерам. За їхню сміливість, за їхні добрі серця та за готовність прийти на допомогу, не зважаючи на будь-які обставини.

Оскільки ПРООН спеціалізується переважно на питаннях розвитку, то говорили ми сьогодні про Стратегію розвитку Запоріжжя на найближчі роки: про програму «Безпечне місто», про термомодернізацію шкіл та дитячих садків, про розвиток туризму. Так, зараз усі ці плани стали на паузу, але ми обов’язково до них повернемося після нашої Перемоги. Тим паче, що представники ПРООН запевнили нас у своїй готовності залучати донорів для вирішення цих питань.

А поки триває війна, і наша увага сконцентрована на підготовці до непростої зими та ліквідації наслідків ворожих обстрілів, ми проговорили з паном Нільсом та його колегами можливість допомогти нам із забезпеченням рятувальних служб генераторами, а шелтерів та ТІЦів - тепловими пушками або обігрівачами.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |