Загарбники підшукують заміну колаборантам з Мелітополя — ЗМІ

10.06.2022


			Загарбники підшукують заміну колаборантам з Мелітополя — ЗМІ

Зрадникам данильченко та балицькому готують заміну. Нещодавно до окупованого Мелітополя приїздив заступник керівника адміністрації президента росії сергія кирієнка. Він не задоволений роботою «підлеглих» й готує заміну начальниці військово-цивільної адміністрації та псевдо-губернатору.

За даними місцевих ЗМІ колаборантам вже готують заміну.

Раніше чинний мер Мелітополя Іван Федоров говорив, що як тільки руками балицького і данильченка зроблять усі «чорні» справи, високопосадовці росії їх самі ж і зіллють.

У Мелітополі колаборанти вже давно з’ясовують стосунки між собою. Як ми нещодавно повідомляли, в зрадника генова, який мріяв, що він разом з окупаційною владою Мелітополя, будуватимуть соціально-справедливе суспільство, «віджали бізнес. Колаборант активно критикував діяльність данильченко з балицьким й погрожував організувати під «військово-цивільною адміністрацією» пікет «загону путіна». Зараз генов виїхав з Мелітополя і навіть записав звернення в якому говорить, що не планує зводити рахунки з життям. 

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |