За день у Запоріжжі сталися дві ДТП. Фото

08.05.2023

За день у Запоріжжі сталися дві ДТП. Фото

Вчора, 7 травня, у місті сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. В обох випадках водії сідали за кермо перебуваючи в алкогольному сп’янінні.

Перший інцидент трапився на вулиці Новокузнецька. Водій ЗАЗ 110307 під час зміни напрямку руху не переконався в безпечності маневру, унаслідок чого здійснив наїзд на бордюр. Після наїзду авто горе-водія продовжило рух та відбулося зіткнення з іншим транспортним засобом, який стояв припаркований — Volkswagen Tiguan, повідомляє пресслужба відомства.


Під час з’ясування обставин патрульні виявили у 28-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. За результатами медичного огляду — 2,71 проміле.

Другий інцидент трапився на вулиці Червоній також за участі автівки ЗАЗ 110307. Водій транспортного засобу не впорався з кермуванням та врізався в дерево. Від удару авто перекинулося.

У винуватця другої ДТП інспектори теж виявили ознаки сп’яніння. Але цього разу водій відмовився від медогляду.

На порушників патрульні склали адмінматеріали за ст. 124(Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду) КУпАП. Керманичів відсторонили від керування.

Нагадаємо, майже півроку 51-річний зловмисник переховувався на чужих дачах, аби уникнути покарання у вигляді позбавлення волі. За цей час він встиг вчинити ще ряд злочинів. Наразі його затримано та поміщено до Запорізького слідчого ізолятору.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |