Яка ситуація з водопосточанням у Запоріжжі?

07.06.2023

Яка ситуація з водопосточанням у Запоріжжі?

Через теракт російських нацистів — підрив дамби Каховської ГЕС і скид води з Каховського водосховища — багатьох запоріжців хвилює питання щодо водопостачання у Запоріжжі.

За інформацією КП «Водоканал», фахівці підприємства невпинно слідкують за санітарно-епідеміологічною ситуацією на спорудах та за якістю води у розподільній мережі.

«У нашому місті, на даний час, ситуація з водопостачанням повністю контрольована. Усі гідротехнічні споруди підприємства працюють у штатному режимі, водопостачання у місті стабільне, наразі, перебоїв у роботі обладнання не спостерігається», — повідомили у КП «Водоканал».

Нагадаємо, армія нацистської росії зазнає великих втрат, тому намагається мобілізувати до свого війська жителів тимчасово окупованих територій Запорізької області. Так, в Енергодарі окупаційна влада створила «призовну комісію». Загарбники планують мобілізувати чоловіків 1996–2005 років народження, аби компенсувати втрати на полі бою.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |