Вітання з Днем працівників торгівлі

31.07.2022

Вітання з Днем працівників торгівлі

Шановні друзі!

Від імені багатотисячної армії вдячних запорізьких покупців та клієнтів щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників торгівлі. Для торгівлі зараз, під час дії воєнного стану, коли розірвані та переплутані логістичні ланцюжки, настали далеко не кращі часи. Але працівники торгівельної галузі демонструють справжній професіоналізм та винахідливість на шляху від виробника і постачальника до споживача. Завдяки цьому на запорізьких прилавках достатньо товарів, а клієнти мають гарний вибір і асортимент.

Українські працівники торгівлі є першопрохідцями ринкової економіки шалених 90-х. Вони не боялися свого часу ризикувати власними фінансами, переживали кризи, злети та падіння. Тож бажаю усім, хто має відношення до торгівлі та послуг, і зараз не втрачати підприємницької відважності. Впевнений, що торгівля, як найбільш рентабельна і перспективна галузь бізнесу, вистоїть у скрутні часи і навіть перейде на новий виток розвитку.

Бажаю всім працівникам торгівлі комерційного успіху, терпіння, якомога більше вдячних постійних покупців і клієнтів, здоров’я і родинного добробуту. Зі святом!

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |