«Вижити в цих умовах нереально»: мешканців міста на Запоріжжі закликають…

23.10.2022


			«Вижити в цих умовах нереально»: мешканців міста на Запоріжжі закликають…

Оріхів — місто якого фактично немає. Рашисти рівняють місто з землею. В Оріхові немає електроенергії, газу, води й зв’язку. Опалювальний сезон в місті не розпочнеться. Знищені чи пошкоджені всі адмінбудівлі міста. Мирні мешканці вже давно перебрались на постійне проживання до підвалів, бо загарбники майже щодня обстрілюють місто, в певні дні в Оріхові фіксують сотні прильотів. Їжу готують на багатті. Вчора, внаслідок чергового ворожого обстрілу був зруйнований приватний будинок. Під його завалами виявили загиблого чоловіка.

З міста в більше безпечні місця евакуювали всіх людей похилого віку. Заступниця міського голови Оріхова Світлана Мандрич закликає всіх якнайшвидше евакуюватися. Бо в місті досі залишається орієнтовно 3000 людей, в тому числі діти.

«Для існування людей в місті немає нічого. Іде зима і вона буде важкою. Вижити в цих умовах нереально. Тому я закликаю всіх, абсолютно всіх, будь ласка, евакуюйтеся», — зазначила Мандрич.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |