В Запоріжжі продовжують виконувати поточні комунальні ремонти

03.08.2023

В Запоріжжі продовжують виконувати поточні комунальні ремонти

Так, минулого тижня працівники «Запоріжремсервіс» виконали заміну інженерних мереж центрального опалення, каналізації, холодного та гарячого водопостачання за 15-ма адресами в різних районах міста. Ще в 5 будинках Дніпровського району оновили запірну арматуру.

У трьох будинках Заводського району комунальники виконали теплоізоляцію трубопроводів. Ще за однією адресою відремонтували водостічні труби. Крім того, у 10 запорізьких будинках фахівці КП полагодили різні види покрівель.

У 5 багатоповерхівках було здійснено профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж. Ще у 7 будинках у Дніпровському, Вознесенівському та Заводському районах електромережі відремонтують найближчим часом. За двома адресами комунальники пофарбували 80 м газопроводів.

Також минулого тижня фахівці КП «Запоріжремсервіс» відремонтували віконні рами та замінили плити OSB на скло у під’їздах будинків на вул. Зестафонській та Узбекістанській, які постраждали від ворожих обстрілів.

Крім того, комунальники продовжують опікуватися й місцями компактного проживання ВПО. У модульному містечку та в гуртожитку на Сталеварів встановили нові змішувачі. 60 одиниць інших зразків приладдя встановили в санвузлах ще за вісьмома адресами.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |