В районі Кримського мосту знову лунали вибухи: які наслідки?

05.08.2023

В районі Кримського мосту знову лунали вибухи: які наслідки?

У ніч проти суботи, 5 серпня, на Кримському мосту пролунали потужні вибухи, які імовірно були спричинені морськими дронами. російське держагенство «тасс» повідомило про «атаку з боку ЗСУ» на танкер SIG, пишуть Кримські реалії.

В районі Керченського мосту знаходився танкер SIG, цим судном російські окупанти транспортували паливо для своїх солдат. У ворожих джерелах зазначають, що екіпаж знаходиться в безпеці, а ось танкер зазнав серйозних ушкоджень. Нібито сам він переміщатись не може.

Ряд українських ЗМІ посилаючись на власні джерела, опублікували новину, що це була спецоперація Служби безпеки Україн:

“Спецоперація проходила вже за класичним сценарієм: надводний дрон, 450 кг тротилу, вибух. Як результат ? один з найбільш потужних нафтових танкерів рф (збудований у 2014 році, майже 5 тисяч тонн) розпочав “отрицательное плавание” біля Кримського мосту”, ? пишуть журналісти lb.ua.

Нагадаємо, 17 липня було завдано два удари по Кримському мосту, частина полотна обвалилась.  Автомобільну гілку закрили на невизначений час, а от залізнична частина практично не постраждала.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |