В прифронтовому Оріхові родина опікується 18 собаками та 50 котиками

15.11.2023

В прифронтовому Оріхові родина опікується 18 собаками та 50 котиками

Після повномасштабного вторгнення в Україні в декілька разів збільшилася кількість безпритульних тварин. Деяких люди покинули улюбленців рятуючись від обстрілів, а інших вбили ворожі снаряди.

У прифронтовому Оріхові сімейна пара, яка лишилася в місті, вирішила взяти на себе місію — порятунку тварин. Любов та Юрій взяли під опіку 18 собак та 50 котиків. Більшість чотирилапих друзів покинули господарі, коли рятувались тікаючи з-під обстрілів. На сьогодні місто зруйновано на 95%, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.


Поліцейські-кінологи запропонували свою допомогу родині у цій благородній справі — закупили сухі корми, кістки, м’ясо, антипаразитарні засоби та здійснили «адресну доставку».

Нагадаємо, 92-річний мешканець Приморського Василівського району, Григорій Юхимович, був одним із тих, хто не планував виїжджати. Але після того, як снаряд впав у його будинок, чоловік усвідомив, що наступного разу він може не вижити. Тож він почав готуватися до евакуації.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |