В Олександрівському районі впродовж місяця проходили заходи у рамках «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL»

23.05.2023

В Олександрівському районі впродовж місяця проходили заходи у рамках «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL»

Опен-ейр «Код нації» провели з метою патріотичного, екологічного, естетичного виховання та духовного розвитку молодого покоління, збереження національної спадщини і збагачення культурних надбань українського народу. Головними учасниками свята були випускники 4-х, 9-х та 11-х класів навчальних закладів району, а також вихованці закладів позашкільної освіти. Серед гостей - секретар міської влади Анатолій Куртєв та голова району Валерій Мостовий, представники освітніх закладів району та депутатського корпусу.

Під час свята виступили вихованці закладів позашкільної освіти району, а потім випускники долучилися до висадки квітів. З петуній та чорнобривців разом із працівниками КРПБ «Зеленбуд» вони створили український орнамент, схожий на вишиванку. Висаджуючи квіти, діти промовляли свої найзаповітніші мрії, немов вишиваючи вишиванку, кодуючи своє щастя. А завершилося свято патріотичним флешмобом.

За словами голови Олександрівської райадміністрації Валерія Мостового, за місяць Олександрівський район став ще чистіше та гарніше:

- Багато проведено різних заходів з прибирання району. Працювали з комунальниками та підприємцями, які приводили район до ладу. Вони працювали по-іншому – прибирали територію свого об’єкту: чи то біля свого підприємства, чи то біля дому. Співробітники райадміністрації вивозили гілля, листя, прибирали стихійні звалища. Тепер будемо підтримувати район в такому гарному стані.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |