В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

29.06.2023

В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

Райадміністрація забезпечує координацію робіт служб та комунальних підприємств щодо організації заходів з благоустрою території району та підтримання належного санітарного стану внутрішньоквартальних територій житлового фонду району. З цією метою в Олександрівському районі організовано та виконано наступні роботи:

  • Видалення аварійних дерев на прибудинкових територіях житлового фонду по вул. Українській, 29 та вул. Козачій, 1. До виконання робіт були залучені 4 робітники та 2 одиниці техніки: вантажний автомобіль та автопідйомник.
  • Утримання дитячих та спортивних майданчиків по вул. Запорізькій, 9, 9а, вул. Гоголя, 100.
  • Навантаження, подрібнення та вивезення гілля за адресами: вул. Шкільна, 50, вул. Гоголя, 124, вул. Жуковського, 80, вул. Залізнична, 13а, вул. Глісерна, 20, 28. Підрядною організацією вивезено 2 тони гілля. До виконання робіт були залучені 6 робітників, 3 вантажних автомобілі та екскаватор.
  • Покіс трави на внутрішньоквартальних територіях по вул. Дніпровській, 4, вул. Українській, 26, вул. Козачій, 5, вул. Святого Миколая, 69, між будинками № 171 по вул. Гоголя та № 148в по пр. Соборному. Обсяг скошеної території склав понад 3,7 тис. м кв.
  • Покіс трави на територіях району: прилегла територія до будинків 2 - 4а по вул. Дніпровській, зі сторони Прибережної автомагістралі, по вул. Дніпровській, на зеленій зоні біля будівлі кінотеатру. Обсяг скошеної території склав понад 11 тис. кв. м.
  • Збирання та перевезення безпечних відходів за адресами: вул. Козача, 47, вул. Гоголя, 161 6, вул. Українська, 42, вул. Шкільна, 9, вул. Покровська, 39, перетин вулиць Поштової та Троїцької. Підрядною організацією вивезено 4 тони сміття. До виконання робіт були залучені 6 робітників, 3 вантажних автомобілі та екскаватор.

Наступного тижня в Олександрівському районі планують продовжити виконання робіт з благоустрою.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |