В мережі опублікували перелік місць, де військові рф розташували свою…

26.07.2022


			В мережі опублікували перелік місць, де військові рф розташували свою…

Мер тимчасово окупованого Енергодару Дмитро Орлов опублікував частину позицій військові рф.  Він пише, що певен, що кожна з цих точок відома нашим захисникам й буде відпрацьована ними у потрібний час. 

За даними Орлова, вогневі позиції ворога розташовані на території вантажного порту ВП ЗАЕС. В промзоні на території СТО орки розташували свою техніку. Фортифікаційні споруди та військова техніка облаштували за енергоблоками №1,6 ВП ЗАЕС.

Загарбники накопали окопів за територією УВТК ВП ЗАЕС, біля в/ч 3042, ще 3 окопи вздовж «нової» дороги на ВП ЗАЕС й неподалік «старої» дороги на станцію навпроти ЗСК, на території ВОХР ВП ЗАЕС та навіть між охолоджувальними каналами на території станції та в лісі, в бік Мічурино.

«Також, відомі всі місця, куди розбіглись ці щури безпосередньо в місті. Так що, «асвабадітєлі», готуйтесь асвабаждать місто від своєї присутності. Ось це й буде справжнє звільнення», — резюмує мер Енергодару. 

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |