В Комунарському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

09.12.2022

В Комунарському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

Так, в рамках підтримки благоустрою на території району, робітники райадміністрації провели нараду з головами ОСББ та ЖБК з питання дотримання санітарного стану на прибудинкових територіях, а також організованого збору опалого листя для його вивезення.

Також впродовж тижня підготовлено документи щодо передачі 4 трансформаторних підстанцій до оперативного управління КП «Запоріжміськсвітло».

Ведеться робота по встановленню на вулично-шляховій мережі району дорожніх знаків.

Підрядною організацією ведуться роботи по заміні аварійної тротуарної плитки по вул. Чумаченка, 34а, вул. Північнокільцевій, 15.

Тривають роботи з вивезення опалого листя з прибудинкових територій. Станом на 8 грудня вивезено близько 700 тонн листя.

Продовжуються роботи з ліквідації стихійних звалищ. Станом на 8 грудня вивезено 90 тонн сміття.

Також 8 грудня проведено спільний з інспекторами по благоустрою рейд з ліквідації незаконної торгівлі по вул.Північнокільцевій, 10-12. З 12 торгуючими проведено роз’яснювальну роботу про адміністративну відповідальність за торгівлю у невстановленому місці та запропоновано перейти на територію ринку. Незаконну торгівлю припинено. Поліцією за тиждень складено 1 протокол за ст. 152 КУПАП.

Роботи з благоустрою на території Комунарського району продовжуються.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в