Україна вже 100 день протистоїть відкритому російському вторгненню

03.06.2022

Україна вже 100 день протистоїть відкритому російському вторгненню

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Сьогодні абсолютно уся країна говорить про сотий день війни. Хтось у контексті завданого нам горя, хтось у контексті неймовірного спротиву, хтось у контексті незламної віри. Не мовчить ніхто, жоден українець. І тільки рашистам заборонили згадувати цифру «сто». Як повідомляє опозиційне російське видання, російські та прокремлівські ЗМІ отримали вказівку від Кремля «не тиражувати» тему ста днів війни та «не акцентувати» увагу читачів та глядачів на тривалості бойових дій.

Чому? А тому що вони намагаються приховати те, що вже зламали об нас зуби. Те, що міцний український кулак вже показав їм, хто в Україні хазяїн. І те що, як сказали спецпризначенці одного з українських полків, «Вони почали цю гру. Але правила в ній встановлюємо ми».

Так, за ці сто днів рашисти завдали Україні величезної біди просто нелюдських масштабів. Але за кожну зруйновану долю, за кожне загублене життя, за кожен розтрощений будинок, за кожен випадок насилля та мародерства вони обов’язково будуть відповідати в десятикратному розмірі. Кара буде жорстокою з однієї простої причини - їм не треба було лізти своїми брудними руськими лаптями на нашу величну українську землю.

І знаєте, може ми й не можемо зараз точно спрогнозувати, скільки ще днів триватиме ця війна, але ми можемо впевнено передбачити, хто в ній буде переможцем. Це точно будемо ми – великий волелюбний та незламний український народ.

А насамкінець я хочу від усього серця подякувати нашим воїнам за те, що вже сто днів з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Запоріжжя продовжує залишатися вільним козацьким містом. Дякую нашим захисникам та захисницям, дякую усім волонтерам, дякую кожному запоріжцю, який не стоїть осторонь і допомагає наближати нашу перемогу.

Головний підсумок цих ста днів – це те, що зараз ми маємо сто відсотків непохитної віри в те, що все буде Україна!

Переможемо!

Тихої усім ночі!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |