У Запорізькій ОВА розповіли про спроби окупантів наступати на Запорізькому…

13.07.2022


			У Запорізькій ОВА розповіли про спроби окупантів наступати на Запорізькому…

На Запоріжжі по лінії зіткнення щодня здійснюються десятки обстрілів, через ворожі атаки руйнуються житлові будинки. Про розвиток подій на території області розповіли в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації.

Наразі наша область поділяється на три типи територій: ті, які знаходяться у тимчасовій окупації, території, де проходять бойові дії, а також ті, які повністю підконтрольні Україні.

Зараз на Запорізькому напрямку у російських загарбників немає сил наступати, хоча вони й роблять певні спроби. В той час, коли ЗСУ б’ють по воєнних складах окупанта, рашисти відповідають знищенням будинків українців, жилих споруд, полів, хлібу тощо.

Крім цього, в ЗОВА зазначають, що деякі мешканці Запорізької області намагаються виїжджати додому у зони бойових дій, адже там вони залишили своє господарство. У зв’язку з цим, людей закликають дочекатися, поки військова ситуація в області повністю стабілізується.

Детальніше на відео:

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |