У Запорізькій області запрацювали 2 Центри життєстійкості

09.05.2024

У Запорізькій області запрацювали 2 Центри життєстійкості

У місті Запоріжжя та в селі Широке Запорізького району відкрили Центри життєстійкості, ініційовані Мінсоцполітики України в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Олени Зеленської. Загалом в Україні працює 68 таких просторів. Про це повідомили в Запорізькій обласній раді.

У Запорізькій області Центри життєстійкості розташовані за адресами:
??Мелітопольська міська територіальна громада – місто Запоріжжя, просп. Соборний, буд. 143/ вул. Новицького Якова, 7;
??Широківська сільська територіальна громада — село Широке, вул. Центральна, 2.

За даними дослідження психічного здоров’я українців компанії Gradus на березень 2024, 77% опитаних переживали останнім часом стрес або сильну знервованість. Найпоширеніші емоції у людей, незалежно від місця проживання, – втома та напруженість. При цьому, рівень надії знижується. Центри життєстійкості створили, аби розв'язати проблему. 

Довідка:
Центри життєстійкості — це місця, де громадяни шукають опору, отримують моральне відновлення та навчаються бути стійкими. Ці простори створюють, щоб допомогти українцям долати стрес, відновлюватися після кризових ситуацій та, попри усі труднощі, залишатися активним у житті.

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |