У Запорізькій області після вибухів окупанти створили братську могилу

23.05.2023

У Запорізькій області після вибухів окупанти створили братську могилу

Вчора, 22 травня, на частині тимчасово окупованих територій Запорізької області було дуже гучно. Як стало відомо, нашим розвідникам вдалося ліквідувати щонайменше дві бази ворожих військ.

Про це в етері Еспресо розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За словами посадовця, на тимчасово окупованих територіях щодня помирають десятки окупантів:

«На території всієї запорізької лінії фронту щодня у ворогів поганий настрій, а від того наш настрій стає кращим. Вчора, 22 травня, розвідниками були ліквідовані щонайменше дві бази російських військових у Пологах та Василівці. Є відеозаписи, на яких видно, як після вибухів на цих базах окупанти утворили братську могилу. Також вчора на території Мелітопольського району була ліквідована величезна кількість російських вояк, частину з них  відвезли до місцевих лікарень та шпиталів. Це десятки 200-х та 300-х, наприклад, тих, яких везли з Білозерки».

Нагадаємо, в окупованому селі Іванівка Василівського району Запорізької області рашисти перетворили на готель зі спа-салоном місцеву лікарню, кухню і пральню. На обід там збиралось близько 200 окупантів.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |