У запорізьких ТІЦах продовжуються навчання

23.07.2022

У запорізьких ТІЦах продовжуються навчання

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Відпрацьовуємо у міських ТІЦах алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях.

Продовжуємо навчатися в наших територіальних інформаційних центрах. Учора тренування проходило на базі одного з ТІЦів у Хортицькому районі.

За вигаданою легендою, в багатоповерховий будинок потрапив снаряд, у результаті чого був зруйнований під’їзд. Члени районного штабу та представники ТІЦів і відповідальних міських служб відпрацьовували необхідні у такому випадку дії для забезпечення процесу евакуації місцевих мешканців.

Участь у сьогоднішньому тренінгу також взяли представники Благодійного Фонду «ДОРКАС», який забезпечує надання гуманітарної допомоги людям, що були вимушені покинути свої домівки. Свого часу активісти Фонду допомагали евакуювати людей з Ірпеня та Бучі. Надалі команда «ДОРКАС» планує проводити у Запоріжжі інформаційно-роз’яснювальну кампанію з метою підготовки мешканців міста до евакуації (на випадок її можливої потреби).

Ми віримо в наші Збройні сили та в те, що нам не доведеться застосовувати отримані знання на практиці. Але при цьому, маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій, тому проводимо такі тренінги регулярно.

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в