У Запоріжжі затримали наркодилерів канабісу. Фото

22.04.2023

У Запоріжжі затримали наркодилерів канабісу. Фото

Троє місцевих мешканців налагодили схему збуту канабісу по всій території України. Через телеграм-канали чоловіки отримували замовлення, у себе вдома розфасовували наркотичний засіб та кур’єрськими службами відправляли «клієнтам». За місцями мешкання фігурантів правоохоронці вилучили майже 1,5 кілограма нарковмісної розслини. 

Викрили злочинну діяльність осіб працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН НПУ спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області при взаємодії з аналітиками Управління кримінального аналізу під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури за силової підтримки бійців спецпідрозділів КОРД та БПОП.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 37-річний раніше засуджений містянин організував незаконну торгівлю забороненими речовинами по всій території Україні. До реалізації злочинної схеми залучив двох своїх знайомих віком 41 та 49 років. Вони адміністрували два телеграм-канали, через які надходили замовлення. Далі фігуранти за місцем свого мешкання розфасовували наркотичний засіб та відправляли замовникам через служби експрес-доставки.

В ході реалізації на території міста біля одного з поштових відділень поліцейські затримали організатора злочинної діяльності під час спроби відправити чергове замовлення. При собі у чоловіка виявили дві картонні коробки з 38 вакуумними пакетами з канабісом елітних сортів «шишки», а також чорнові записи, банківські картки, ТТН та понад 4500 тисяч гривень.

Під час проведення низки санкціонованих обшуків за місцями мешкання усіх фігурантів поліцейські виявили та вилучили ще 32 пакети з аналогічним наркотичним засобом, пристрій для подрібнення канабісу, електронні ваги та пакувальний матеріал, банківські картки, 10 мобільних телефонів та sim-карти. З метою конспірації наркодилери ховали «товар» у коробках з крупами.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |