У Запоріжжі відкрилась виставка київського митця

22.08.2022

У Запоріжжі відкрилась виставка київського митця

Олександр Грехов - відомий графічний митець. З 2017 року створює постіронічні ілюстрації для медіа й соціальних проєктів. На рахунку Олександра понад 30 виставок, серед них 15 персональних. Роботи автора зберігаються в фондах українських музеїв і приватних колекціях.

Митець співпрацював з різними культурними інституціями, міністерствами, благодійним фондом "Таблеточки", гуманістичним рухом UAnimals; виданнями Українська правда, The Ukrainians, Гендер в деталях, The Village Україна; компаніями Coca-Cola Ukraine, Сільпо, АТБ, Promodo, Rozetka, Orner та іншими.

- Олександр не перестав створювати нові роботи й після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Його найбільш яскраві ілюстрації сьогодні експонуються в нашому місті, - розповіла директорка департаменту культури та туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова.

Виставка у Запоріжжі організована за підтримки Міжнародного симпозіуму сучасного мистецтва BIRUCHIY.

Роботи Олександра Грехова розміщуватимуться на фасаді Туристичного інформаційного центру (пр. Соборний, 151). Ще 18 витворів митця можна буде побачити на рекламних кубах по місту.

Триватиме виставка до 11 вересня.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |