У Запоріжжі сталася аварія: одного з водіїв госпіталізували до медичного закладу

18.03.2024

У Запоріжжі сталася аварія: одного з водіїв госпіталізували до медичного закладу

Сьогодні, 18 березня, в одному з районів обласного центру сталася дорожньо-транспортна пригода, зіштовхнулися два автомобілі. Один з водіїв був госпіталізований до медичного закладу.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Запорізької області.

Отримано повідомлення від служби порятунку «101» о 12:19. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що сталася зіткнення між автомобілями «Toyota» та «Daewoo Sens». Внаслідок ДТП водія другого транспортного засобу затисло у понівеченому автомобілі.


За допомогою електроінструменту рятувальники визволили з автомобіля 56-річного водія та передали його медичним працівникам «швидкої». Постраждалого госпіталізували до лікарні.

Водій автомобіля «Toyota» вийшов з транспортного засобу самостійно. Медичну допомогу йому надали на місці. Рятувальники забезпечили зняття паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини.

Щодо цього інциденту ведеться розслідування відповідними органами. В операції з ліквідації аварії брали участь 11 рятувальників та 2 одиниці техніки з ГУ ДСНС.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |