У Запоріжжі провели осінній бал юних моделей

20.10.2023

У Запоріжжі провели осінній бал юних моделей

Зал «Незламного Хабу» перетворився на справжній подіум. Юні дівчатка із Запоріжжя та усієї області виступили в ролі моделей. Демонстрували яскраві образи. Футболки, які ж самі і розмалювали, елегантні сукні та модний верхній одяг. Кожна з учасниць старалась, аби отримати омріяну корону. Не менше за учасниць хвилювались і батьки, які були у залі в ролі глядачів та групи підтримки. Разом готувалися до свята і підтримали під час виступів.

Організатори розповіли, влаштували свято, щоб відволікти дітей від війни. Окрім цього, таким чином прагнули допомогти юним дівчаткам розкрити свої таланти та повірити у власні сили.

- Разом з модельною агенцією «Пані Ірина» ми влаштували це свято для дітей з особливими потребами, дітей ВПО, та місцевих дітей, які отримали стрес від бойових дій. Разом вигадували наші образи. Свято провели в рамках проекту «Діти для дітей», - розповіла керівниця дитячої громадської організації інвалідів «Весела райдуга» Олена Колодяжна

Оскільки захід благодійний, всі зібрані кошти будуть використанні на організацію свята для онкохворих дітей Запоріжжя, повідомили організатори.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |