У Запоріжжі привітали працівників культури

09.11.2022

У Запоріжжі привітали працівників культури

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Сьогодні, у Всеукраїнський день працівників культури і майстрів народного мистецтва, привітали з професійним святом працівників культурної галузі нашого міста та відзначили їх почесними грамотами міськвиконкому.

Саме завдяки працівникам культури та майстрам народного мистецтва наше Запоріжжя знають не лише як індустріальний мегаполіс.

Згадайте наші святкові заходи та ярмарки, виставки, фестивалі, співоче Козацьке Коло і розкладки з витворами народних умільців на Запорозькій Січі – це просто захоплення філігранною роботою і талантами.

Звісно, з початком війни наші працівники культури трохи змінили вектор своєї роботи. Але ми віримо, що після нашої Перемоги вони знову на повну потужність будуть займатись культурним розвитком нашого міста і збиратимуть нас на улюблених ярмарках, виставках та фестивалях.

Дякуємо людям, які плекають та розвивають культурне Запоріжжя. Невичерпного вам натхнення, достатку та родинного добробуту.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |