У Запоріжжі працює мобільний дитячий простір від UNICEF

14.07.2023

У Запоріжжі працює мобільний дитячий простір від UNICEF

До мобільного дитячого намету своїх діток батьки приводять залюбки. Для багатьох він став постійним місцем відпочинку. Малеча знаходить для себе багато цікавих занять. Вони малюють, ліплять, плетуть поробки з бісеру тощо. Крім того, тут великий асортимент забавок, настільних ігор, книжок, м'ячів, є шахи та шашки. Також волонтери пригощають всіх чаєм з печивом.

- Ми надаємо психосоціальну підтримку дітям, в нас працюють досвідчені адміністратори, які проводять майстер-класи, проводять дитячі заходи. Батьки в захваті, просять відкривати якомога більше таких локацій, - розповів регіональний керівник дитячих точок “Спільно” Олексій Шевченко.

Всього по Україні вже відкрили понад сто таких локацій, п'ять з яких у Запоріжжі. Більшість з них розташовані на базі запорізьких шкіл. Всі осередки працюють щодня з 10-ї до 19-ї години. Під час повітряної тривоги зачиняються, всюди є укриття. Тому ці точки є не тільки цікавими, але і безпечними.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |