У Запоріжжі піймали чоловіка, який певний час переховувався від правоохоронців, на крадіжці скутера

16.10.2023

У Запоріжжі піймали чоловіка, який певний час переховувався від правоохоронців, на крадіжці скутера

12 жовтня, 20-річний чоловік надіслав повідомлення на гарячу лінію «102», та повідомив, що приблизно о 23:30 він залишив свій скутер біля будинку. Проте, вранці, вийшовши на двір, він виявив, що транспортний засіб було вкрадено.

Поліцейські швидко встановили особу підозрюваного, яким виявився раніше судимий за майнові злочини 33-річний місцевий мешканець. Того ж дня скутер було знайдено, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Також було встановлено, що чоловік перебуває в розшуку за вчинення крадіжки в Комунарському районі. Влітку, 15 липня, вночі, шляхом віджиму дверей він проник до магазина військової амуніції та вкрав армійське спорядження та тактичні аксесуари. Під час обшуку в його мешканні поліцейські виявили та вилучили частину речей, вкрадених ним з військового магазину. За ці дії йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Правопорушника затримали на підставі ст. 207 Кримінального кодексу України.

Затриманому інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Крім цього, вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |