У Запоріжжі перевіряють умови проживання дітей

29.05.2017

У Запоріжжі перевіряють умови проживання дітей

Напередодні літніх канікул службою у справах дітей міської ради проводяться профілактичні заходи з метою попередження вчинення правопорушень дітьми та забезпечення контролю за умовами проживання і виховання дітей в сім’ях, які перебувають на обліку у службі, ювенальній превенції та секторі пробації.

З 22 по 26 травня спеціалісти відділу служби (управління) по Хортицькому району у справах дітей спільно с інспектором ювенальної превенції ВП ГУНП в Запорізькій області було здійснення рейд по сім’ях, які перебувають на обліку у службі, щодо попередження бездоглядності, виявлення дітей які опинилися в складних життєвих обставинах.

Спільно с інспектором ювенальної превенції провели профілактичну лекцію щодо профілактики правопорушень у літній канікулярний період серед дітей підліткового віку у ЗЗНВК «Молодь» та ЗЗБНВК № 106.

Спільно с інспектором ювенальної превенції та старшим інспектором сектору пробації міста Запоріжжя був здійснений рейд адресами проживання дітей, які перебувають на обліку за скоєння кримінальних правопорушень.

Під час проведення рейдів та відвідувань з дітьми та їх батьками проводились консультативно-профілактичні бесіди правового характеру. Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Источник: meriazp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в