У Запоріжжі перевіряють роботу громадського транспорту

09.12.2022

У Запоріжжі перевіряють роботу громадського  транспорту

За інформацією управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради, на виконання розпорядження міського голови від 6 червня 2022 року №135 «Про створення робочої групи з питань проведення перевірок технічного стану транспортних засобів, які працюють на автобусних маршрутах м. Запоріжжя» у місті проводяться перевірки громадського транспорту.

Чергова перевірка відбулась сьогодні. Спеціалісти управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, разом з представниками відділу державного нагляду (контролю) у Запорізькій області Державної служби України з безпеки на транспорті, Управління патрульної поліції у Запорізькій області провели перевірку технічного стану транспортних засобів, які працюють на автобусних маршрутах загального користування м. Запоріжжя.

За результатами перевірки, фахівцями Управління патрульної поліції у Запорізькій області складено постанови про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху на водіїв автобусних маршрутів. Працівниками відділу державного нагляду (контролю) у Запорізькій області Державної служби України з безпеки на транспорті складено акти проведення перевірки додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час здійснення перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в