У Запоріжжі оновлюють аварійні трубопроводи

20.06.2023

У Запоріжжі оновлюють аварійні трубопроводи

Роботи тривають з травня. До цього трубопровід не ремонтували понад 30 років. Розпочати капремонт вирішили після низки поривів, лише за останні три роки тут було ліквідовано зо два десятки аварійних ситуацій. Усе через зношеність труб.

Наразі комунальники відкритим методом розпочали вкладати нові комунікації. Загалом тут мають замінити аварійні труби на нові пластикові. Ця ділянка мереж є важливою, оскільки використовується ще й для протипожежного водопостачання. За два тижні роботи обіцяють завершити.

- Буде прокладено ділянку поліетиленової нової труби діаметром 160 мм, буде замінено 2 засувки діаметром 100 і 150 мм, а також буде замінено пожежний гідрант. На період виконання робіт даний трубопровід зневоднено, нами прокладено тимчасовий трубопровід для забезпечення питною водою на час виконання робіт та для забезпечення у разі необхідності потреб пожежогасіння, - розповів начальник управління з капітального будівництва та ремонтів КП «Водоканал» Олександр Каведяєв.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |