У Запоріжжі облаштували більше десятка шелтерів

03.08.2023

У Запоріжжі облаштували більше десятка шелтерів

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- У співпраці з благодійними організаціями місто облаштувало більше десятка комфортних шелтерів для внутрішньо-переміщених осіб.

Наразі в цих шелтерах достатньо місць для розміщення близько 700 людей, зокрема матусь з дітьми. Ще майже 150 місць - у процесі облаштування.

З початку повномасштабного вторгнення ми активно працюємо над створенням у Запоріжжі компактних місць проживання для людей, що рятуються у нашому місті від війни.

Для цього ми залучаємо до співпраці донорів, громадські організації та благодійні фонди. Зі свого боку місто надає їм приміщення з комунального фонду, а благодійники та волонтери допомагають в оснащенні цих приміщень меблями і побутовою технікою та забезпечують шелтери продуктами харчування, засобами гігієни, побутовою хімією, медичною та грошовою допомогою.

Робота у цьому напрямку триває постійно. Дякуємо небайдужим організаціям за підтримку!

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми Переможемо! Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |