У Запоріжжі «правозахисник» чіпляється до співробітників ТЦК. Відео

22.04.2024

У Запоріжжі «правозахисник» чіпляється до співробітників ТЦК. Відео

«Чому цей «вумний» молодик не захищає свою Батьківщину у війську, а чіпляється до представників ТЦК на вулицях Запоріжжя?», — таке питання у соцмережі виникає у людей, які дивляться відео «блогера-правозахисника», який нібито захищає права військовозобов’язаних запоріжців.

Дивна й поведінка співробітників поліції…  Втім, дивиться та робить висновки самі

«Переконані, що правоохоронні органи Запоріжжя оперативно звернуть увагу як на цей ганебний випадок, так і на факт системної інформаційної діяльності цього громадянина, спрямованої на дискредитацію Збройних Сил України та перешкоджання виконанню визначених завдань територіальними центрами комплектування і соціальної підтримки. Відповідна заява до відповідних органів державних органів наразі готується», — повідомили у Запорізькому обласному ТЦК та СП.
.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США більшістю голосів схвалила запропонований спікером Майком Джонсоном законопроект про витрати на військову та фінансову допомогу Україні. Перед тим, як розглянути законопроект по суті, Палата представників відхилила чотири поправки, запропоновані противниками допомоги Україні

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |