У Василівці рашисти перестали пропускати людей через блокпост: подробиці

08.10.2022


			У Василівці рашисти перестали пропускати людей через блокпост: подробиці

Вчора на тимчасово окупованих територіях Запорізької області зникло світло. Через відсутність електроенергія в Енергодарі немає й води. Водночас рашисти почали блокувати виїзд з тимчасово окупованих територій, посилаючись на відсутність електропостачання на блокпостах й кажуть, що в них вихідні. Як повідомили у виконкомі Бердянську, деякі люди чекають на виїзд ще з 29 вересня.

«За повідомленням людей, які стоять на КПП «Василівка» та чекають своєї черги на виїзд, окупанти заявили, що суботу та неділю вони оголосили вихідним днем, тому нікого не випустять. Пояснюють це відсутністю електроенергії, хоча насправді виконують своє злочинне завдання максимально унеможливити виїзд людей з окупованих територій, роблячи картинку для пропагандистів про «яскраве життя»», — йдеться у повідомленні.

Окупаційна влада тримає людей у заручниках. З 1 жовтня рашисти майже не пропускають авто. В черзі понад 1500 авто. Від людей вимагають перепустки. Дням на блокпості помер літній чоловік, не дочекавшись своєї черги на виїзд. Зараз рашисти на КПП будують «державний кордон». 

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в