У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою

18.04.2024

У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. У Шевченківській районній адміністрації, зокрема, розповіли, що було виконано за тиждень – з 12 по 18 квітня.

Так, за цей період відділом житлово-комунального господарства та благоустрою районної адміністрації відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено:

  • вивіз опалого листя та гілля – вул. Полякова, Вул. 8 Березня, вул. Виробнича, вул. Червона, вул. Фортечна;
  • прибрано звалища сміття: магістральна платформа АТ «Мотор Січ», територія за КНП «Центр МСД№2», по вул. Паторжинського, 44 біля річки Капустянки.

Крім того, до ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0. долучилися жителі Шевченківського району. Продовжили прибирання лісосмуги, що вздовж залізничної колії по вул. Магістральній, від перехрестя доріг вул. Магістральна – Карпенка Карого, а саме: зупинка трамваю №14 «вул. Капенка-Карого» до стадіону, взяли участь працівники КБ «Івченко-Прогрес», «MEDIA SODA», мережі магазинів будівельних матеріалів «Торус», громадського об’єднання «Союз ветеранів та інвалідів Чорнобиля», громадської спілки «Запорізька обласна асоціація об'єднань учасників АТО/ООС».

Приєднуються до толоки й мешканці приватного сектору. Протягом тижня жителі кварталів наводили лад на прибудинкових територіях: № 90 – вул. Тимірязєва, № 92, № 112 – пров. Солоний, № 116, № 125 прибрали вул. Івана Богуна. Жителі кварталу № 101 організували та провели толоку по вул. Панфьорова, Паторжинського, а жителі кварталів № 115, 124 впорядкували дитячий майданчик.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |