У міськвідділі соцпідтримки військових розпочато проведення юридичних консультацій

13.12.2023

У міськвідділі соцпідтримки військових розпочато проведення юридичних консультацій

У міському відділі соцпідтримки захисників України розпочато проведення безкоштовних юридичних консультацій. Військові та члени їхніх родин можуть отримати консультації, які надають юристи ГО «Проліска щосереди, з 12.00 до 14.00.

Також на базі відділу благодійники з Асоціації «Лікарі світу» та БФ «Посмішка ЮА» проводять щотижневі індивідуальні психологічні консультації для членів сімей загиблих військових. Наразі такі консультації відвідують близько сорока людей.

«Окрім того, з листопада у відділі проходять психологічні тренінги та арт-терапевтичні заходи для дорослих та заходи з психосоціальної адаптації дітей. Загалом за 6 місяців роботи фахівці відділу опрацювали майже три тисячі різних звернень. Звернутися до них за допомогою можна за адресою бул. Вінтера, 14 (2-й поверх) чи за номером кол-центру (093) 530-43-73», — повідомили у пресгрупі мерії Запоріжжя…

Нагадаємо, троє жінок організовували у Запоріжжі місця для вчинення розпусних дій. До надання сексуальних послуг залучили близько десяти місцевих жительок. Година «сервісу» для клієнтів коштувала 2500 гривень.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |