У лікарні померла ще одна людина, яка постраждала в наслідок ракетних…

08.10.2022


			У лікарні померла ще одна людина, яка постраждала в наслідок ракетних…

О 7:11 ранку 30 вересня російські загарбники завдали три ракетних удари модернізованими ракетами С-300 по початку, середині й кінцю гуманітарної колони, яка мала виїжджати на тимчасово окуповані території. Ракети відразу вбили 30 людей, серед яких волонтери й діти. Другого жовтня стало відомо, що у лікарні померла жінка.

Сьогодні у Нацполіції повідомили, що на дев’ятий день після теракту, на превеликий жаль, померла ще одна людина, яка постраждала в той день.

Таким чином, унаслідок ракетних ударів по гуманітарній колоні цивільних на території авторинку на сьогодні постраждала 91 людина. На жаль, загинуло — 32 людини. Серед загиблих: жінка та її 14-річний син Максим й 11-річна донька Валерія. Їх сестричка, та наймолодша донька загиблої, трирічна Поліна вижила, але отримала мінно-вибухове ураження м’яких тканин. Дівчинка пам’ятає все, що відбулось в той ранок. Наразі бабуся з дідусем забрали дитину у більш безпечний регіон. 

Нагадаємо, через теракт 30 вересня Рада оборони Запорізької області прийняла рішення призупинити виїзд гуманітарних колон на тимчасово окуповану територію.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в