У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою

01.09.2023

У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою

Так, за цей період на території району на виконання рішень виконавчого комітету Запорізької міської ради, якими районній адміністрації доручено знесення самовільно встановлених тимчасових споруд (кіосків, гаражів), постійно проводиться робота з розклеювання оголошень на даних спорудах щодо добровільного їх демонтажу власниками. Було охоплено металеві гаражі по вул. Парамонова, 1 та вул. Олімпійській, 12.

Проведено комісійне обстеження 5-ти мостових споруд, які рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради передано в господарське відання КП «ЕЛУАШ».

У складі міської комісії взято участь у обстеженні найпростішого укриття в одному з міських медичних закладів щодо його придатності у використанні за призначенням. Складено акт щодо придатності даного укриття.

Проведено перевірку території медичних закладів щодо покосу карантинних рослин. Перевірено 5 об’єктів.

Фахівцями районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, щоденно велась робота з утримання зазначених об’єктів – загалом 57. Також виконувалися роботи з прибирання тротуарів по пр. Соборному та доріг від наносного грунту під бордюрами по вул. Північнокільцевій та вул. Ситова.

Розпочато підготовчі роботи з поточного ремонту дороги по вул. Очаківській.

Фахівці районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно виконували роботи з очищення газонів від сміття на площі понад 200 000 кв. м, підмітали доріжки на площі близько 8 200 кв. м. Виконано роботи з покосу трави по вул. Північнокільцевій (16 000 кв. м), у сквері по вул. Культурній (10 000 кв. м), по вул. Парамонова (1250 кв. м), вул. Комарова (6650 кв. м) та в парку ім. Ю. Гагаріна (10 000 кв. м). Всього виконано робіт з покосу на площі 43 900 кв. м.

Продовжуються роботи з прополювання квітників по району (460 одиниць на площі 414,4 кв. м) та видалення порослі (430 одиниць). Підрядною організацією виконано роботи з підбору випадкового сміття по вул. Новокузнецькій, вул. Чумаченка, 12, 34-а, вул. Олімпійській, вул. Північнокільцевій, 17. Виконано роботи з вивезення гілля з внутрішньоквартальних територій вул. Шенвізькій, 7 та Чумаченка, 15-а.

КП «Запоріжміськсвітло» виконало роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками на 15-80.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |