У Бердянську окупанти облаштували для «кадирівців» спецшпиталь біля моргу

17.12.2023

У Бердянську окупанти облаштували для «кадирівців» спецшпиталь біля моргу

Російська влада на тимчасово окупованих територіях Запорізької області майже всі лікарні переобладнала під військові шпиталі. Черговий шпиталь вони облаштували в інфекційному відділенні бердянської лікарні. Там лікують виключно «кадирівців».

Як повідомляє «Brd24», у найближчому до моргу корпусі інфекційного віддалення лікарні надають допомогу лише «кадирівцям». За даними видання, спеціально для вихідців із Чечні до окупованого Бердянська привезли статусного лікаря з Санкт-Петербурга.

«І взагалі це закрита територія, на яку може потрапити мінімальна кількість людей навіть з армії РФ. Для порятунку життів та здоров’я інших окупантів, яким не так пощастило із місцем народження, використовують менш ефективні засоби. І в умовних ростовців та новгородців набагато більше шансів закінчити персональну історію війни як раз в морзі», — йдеться у повідомленні…

Як раніше повідомляв «Форпост», «кадирівці»  мають на Запоріжжі важливу задачу: контролювати мобілізованих, які абсолютно неадекватні, непрогнозовані й можуть розбігтися в будь-яку мить. Адже окупанти та колаборанти почуваються зовсім некомфортно, бо бавовна розцвітає навіть в глибокому тилу».

Нагадаємо, «кадирівці» не йдуть воювати на передову, а лише займаються зачистками та терором на вже окупованих територіях. Головним завданням чеченського батальйону є проведення зачисток, оскільки кадирівці не мають реального бойового досвіду і «відзначилися» лише терором мирного населення.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |