Триває ліквідація наслідків ворожого обстрілу

05.03.2023

Триває ліквідація наслідків ворожого обстрілу

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Кількість людей, які загинули внаслідок ракетного удару 2 березня, на превеликий жаль, вже збільшилася до 13-ти. Серед них - зовсім маленька дитинка. Ще п`ятеро людей вважаються безвісти зниклими. 4 людини знаходяться в лікарнях.

Для надання допомоги людям ми залучили міжнародників. Мешканці зруйнованого будинку вже оформлюють фінансову допомогу від чеської організації «People in Need Ukrainian» за координації NGO «YES». Розмір допомоги - 6600 гривень на людину. За оформленням звернулися майже 70 людей. Згодом допомогу зможуть оформити і мешканці решти будинків, пошкоджених 2 березня.

Наразі рятувальники ДСНС та міської аварійно-рятувальної служби продовжують розбирати завали. Залучено техніку комунальників та соціально-відповідального бізнесу. Фахівці «Запоріжремсервісу» завершили «закривати» плитами OSB вибиті вікна у 15-ти постраждалих будинках, та відремонтували у 2-х будинках пошкоджені покрівлі.

На місці чергують наші соцпрацівники. До них за допомогою звернулися вже 100 містян.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |